Holiday Inn Birmingham City Centre

  1. Groot-Brittannië
  2. Centraal- en Noord-Engeland
  3. Birmingham
  • Holiday Inn Birmingham City Centre
  • 4 foto's

Het hotel bevindt zich midden in het hart van Birmingham. In de directe omgeving vindt u goede mogelijkheden om te winkelen, restaurants, discotheken en andere mogelijkheden om u te vermaken. Ook de beroemde Symphony Hall van Birmingham, het congrescentrum en de Museum & Art Gallery liggen in de buurt van het hotel. Het station New Street is te voet gemakkelijk in een paar minuten te bereiken. De

Over Holiday Inn Birmingham City Centre

Ligging
Het hotel bevindt zich midden in het hart van Birmingham. In de directe omgeving vindt u goede mogelijkheden om te winkelen, restaurants, discotheken en andere mogelijkheden om u te vermaken. Ook de beroemde Symphony Hall van Birmingham, het congrescentrum en de Museum & Art Gallery liggen in de buurt van het hotel. Het station New Street is te voet gemakkelijk in een paar minuten te bereiken. De internationale luchthaven ligt op een afstand van ongeveer 13 km.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. De drie hoofdmaaltijden overtuigen met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Middageten en diner genieten de gasten in de vorm van een menu. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook