Olea All Suite Hotel

  1. Griekenland
  2. Zakynthos
  3. Tsilivi
  • Olea All Suite Hotel
  • 15 foto's

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt op ongeveer 700 m van het centrum van Tsilivi.

Over Olea All Suite Hotel

Ligging
Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt op ongeveer 700 m van het centrum van Tsilivi.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit 3 restaurants en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar.
Sport/entertainment
Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Een bubbelbad (tegen toeslag) ontspant de spieren en een zwembadbar/snackbar zorgt voor versterking tussendoor. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Wie op reis is en toch wil blijven sporten, kan zich met fietsen/mountainbiken prima vermaken. Golfen wordt tegen betaling aangeboden. De fitnessruimtes zijn perfect geschikt voor een uitgebreide en afwisselende workout. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, hamam, een schoonheidssalon en massagebehandelingen aangeboden. Een animatieprogramma en een miniclub bieden mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook