Crithoni's Paradise Hotel

  1. Griekenland
  2. Leros
  3. Krithoni
  • Crithoni's Paradise Hotel
  • 9 foto's

Het hotel ligt op ca. 200 m van het strand in Crithoni en op ongeveer 3 km van het stadscentrum van Leros en de haven van Lakki.

Over Crithoni's Paradise Hotel

Ligging
Het hotel ligt op ca. 200 m van het strand in Crithoni en op ongeveer 3 km van het stadscentrum van Leros en de haven van Lakki.
Eten en drinken
Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar.
Sport/entertainment
Terwijl de volwassenen in het openluchtzwembad een paar baantjes trekken, komen de kinderen in het pierenbadje aan hun trekken. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Er is ook een (snack-) bar bij het zwembad. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, aerobics, een spa, een sauna, een stoombad en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook