Real Palace

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Malia
  • Real Palace
  • Real Palace
  • Real Palace
  • Real Palace
  • Real Palace
  • 23 foto's

Net buiten het levendige centrum van Malia vind je Real Palace. Het appartementencomplex ligt in een groene omgeving en het personeel zal er alles aan doen om je een geweldige vakantie te bezorgen. Overdag kun je heerlijk van de zon genieten bij het zwembad en in de avond kun je het bruisende uitgaansleven van Malia ontdekken. Real Palace is de ideale plek voor degenen die willen verblijven in een

Over Real Palace

Net buiten het levendige centrum van Malia vind je Real Palace. Het appartementencomplex ligt in een groene omgeving en het personeel zal er alles aan doen om je een geweldige vakantie te bezorgen. Overdag kun je heerlijk van de zon genieten bij het zwembad en in de avond kun je het bruisende uitgaansleven van Malia ontdekken. Real Palace is de ideale plek voor degenen die willen verblijven in een rustige omgeving en toch dicht bij de drukte.

TIP: boek deze vakantie als Fly & Go
  • Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto
  • Je huurauto staat bij aankomst klaar op de luchthaven
  • De verzekering voor je auto is geregeld
  • Vrijheid en avontuur: ontdek in je eigen tempo je vakantiebestemming
Bekijk deze Fly & Go vakantie
Ligging: Real Palace in Malia

Real Palace is gelegen in een rustige omgeving en toch maar ca. 500 meter van het centrum van Malia. Het openbare zandstrand ligt op ongeveer 1,8 kilometer. Op loopafstand vind je restaurants, winkels en een bushalte.

Faciliteiten: Real Palace

Real Palace telt 32 studio’s en appartementen verdeeld over één gebouw met 2 verdiepingen. In de lobby vind je de receptie en een bagageruimte. Er zijn geen liften aanwezig. In het restaurant kun je terecht voor heerlijke maaltijden en voor de lekkere trek is er een snackbar waar je ook terecht kunt voor een drankje. Verkoeling kun je vinden in het buitenzwembad met een zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Real Palace heeft een privé parkeerterrein waar je je huurauto gratis kunt parkeren en in een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Studio/appartement:

De superior studio (1-3 personen) in Real Palace is comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (tegen betaling), televisie, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een kitchenette met koelkast en kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Een balkon of terras met zitje.

Het 2-kamerappartement superior (2-4 personen) bestaat uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer. Verder beschikt het 2-kamerappartement over dezelfde faciliteiten als de studio.

Sport & Ontspanning:

Naast een baantje trekken in het zwembad kun je ook een potje tafeltennissen (gratis) of een potje biljarten (tegen betaling).

Verzorging Zomer : Real Palace

Je verblijft in Real Palace op basis van Logies. Tegen een meerprijs kun je Ontbijt of Halfpension (ontbijt en diner) boeken.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook