Classic Apartments

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Anissaras
  • Classic Apartments
  • Classic Appartementen
  • Classic Appartementen
  • Classic Appartementen
  • Classic Appartementen
  • 21 foto's

Het kleinschalige Classic Appartementen ligt op loopafstand van het strand en het rustige plaatsje Anissaras. Wil je de drukte opzoeken? Het levendige centrum van Chersonissos ligt op slechts 3,5 kilometer. In de prachtige groene tuin van het complex vind je een zwembad en kun je heerlijk zonnen op een ligbedje. In Classic Appartementen kun je in alle rust genieten van een heerlijk ontspannen vaka

Over Classic Apartments

Het kleinschalige Classic Appartementen ligt op loopafstand van het strand en het rustige plaatsje Anissaras. Wil je de drukte opzoeken? Het levendige centrum van Chersonissos ligt op slechts 3,5 kilometer. In de prachtige groene tuin van het complex vind je een zwembad en kun je heerlijk zonnen op een ligbedje. In Classic Appartementen kun je in alle rust genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.
Ligging: Classic Appartementen in Anissaras

Classic Appartementen ligt op ongeveer 700 meter van het rustige centrum van Anissaras en het openbare strand. Een bushalte vind je op circa 400 meter en diverse winkels, restaurantjes en bars op ongeveer 700 meter. Het levendige centrum van Chersonissos ligt op circa 3,5 kilometer.

Faciliteiten: Classic Appartementen

Het kleinschalige Classic Appartementen telt 22 appartementen verdeeld over 2 gebouwen met 2 verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig. In de lobby vind je de receptie en er is een bagageruimte. Voor een drankje of een snack kun je terecht bij de pool-/snackbar. In de tuin vind je een heerlijk zwembad en in de tuin kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Studio/appartement:

Je studio (1-3 personen) 18 m² in Classic Appartementen is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een kitchenette met koelkast en kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De studio beschikt ook over een balkon of terras met zitje.

De superior studio (1-2 personen) 23 m² beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaard studio, echter ruimer.

Het superior 2-kamerappartement (1-3 personen) 27 m² bestaat uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer. Het 2-kamerappartement beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio.

Verzorging Zomer : Classic Appartementen

Je verblijft in Classis Appartementen op basis van Logies.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook