Neptuno Beach

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Amoudara
  • Neptuno Beach
  • Neptuno Beach
  • Neptuno Beach
  • Neptuno Beach
  • Neptuno Beach
  • 18 foto's

Neptuno Beach is prachtig gelegen aan een prachtig zandstrand vlak bij de populaire badplaats Amoudara en biedt uitstekende voorzieningen. Zo is er een buitenzwembad met zonneterras en uitzicht op zee en een buffetrestaurant met smakelijke gerechten. Stellen en gezinnen zullen in Neptuno Beach genieten van de uitstekende faciliteiten, heerlijk eten en de geweldige ligging.

Over Neptuno Beach

Neptuno Beach is prachtig gelegen aan een prachtig zandstrand vlak bij de populaire badplaats Amoudara en biedt uitstekende voorzieningen. Zo is er een buitenzwembad met zonneterras en uitzicht op zee en een buffetrestaurant met smakelijke gerechten. Stellen en gezinnen zullen in Neptuno Beach genieten van de uitstekende faciliteiten, heerlijk eten en de geweldige ligging.
Ligging: Neptuno Beach nabij Amoudara

Neptuno Beach ligt direct aan het openbare zandstrand en op circa 2 kilometer van het centrum van Amoudara. Op loopafstand vind je een supermarktje en een bushalte. Winkels, restaurants en bars vind je in Amoudara. Het centrum van Heraklion ligt op ongeveer 6 kilometer. Let op: voor het hotel kunnen geen bussen stoppen. Je dient ongeveer 100 meter te lopen.

Faciliteiten: Neptuno Beach

Het heerlijke Neptuno Beach telt 135 kamers verdeeld over 3 gebouwen met 2 verdiepingen. In het hoofdgebouw vind je de lobby met zitjes, 24-uursreceptie en 2 liften. In de andere gebouwen zijn geen liften aanwezig. Geniet van heerlijke gerechten in het buffetrestaurant met lokale en internationale gerechten. Voor een drankje kun je terecht bij de pool bar en de lobby bar (de lobby bar is alleen geopend bij slecht weer). Verkoeling kun je vinden in het buitenzwembad en voor de kinderen is er een apart kinderbadje. Op het zonneterras en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg). Verder biedt Neptuno Beach tegen betaling een wasservice, roomservice en een doktersservice. Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein (beperkt aantal plaatsen), ook zijn er openbare parkeerplekken. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er in het hoogseizoen 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco en er is een klein speeltuintje.

Let op: bussen en taxi's kunnen niet voor het hotel stoppen, je dient ongeveer 100 meter te lopen om het hotel te bereiken.

Hotelkamer:

De standaardkamer (1-3 personen) in Neptuno Beach is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, koelkastje (bij aankomst 1 fles water), kluisje (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs boek je een standaardkamer met zijzeezicht (2-3 personen).

De superiorkamer (2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter volledig gerenoveerd en de badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs boek je een superiorkamer met zijzeezicht (2-3 personen).

De premiumkamer zijzeezicht (2-3 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter is het kluisje gratis en beschikt deze kamer over gratis slippers en badjassen. Bij aankomst staat er een wijnfles en fruitmand klaar.

De familiekamers open plan (2 volw. + 2 kind.) is een ruime standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:

Neptuno Beach biedt de volgende sportmogelijkheden: aquagym, waterpolo, beachvolleybal, boccia, darts en tafeltennis. Biljart is tegen betaling. Ontspannen kun je tijdens een massage of schoonheidsbehandeling (alle tegen betaling). 6 dagen per week biedt het animatieteam een beperkt programma aan.

Verzorging Zomer : Neptuno Beach

Je verblijft in Neptuno Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.15-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.45-21.30). Snacks (11.00-12.30 en 15.00-17.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en ijs (10.30-19.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: roomservice (op vaste tijden), blikjes drinken, flessen wijn, ijskoffie, cappuccino en espresso, en alle consumpties na 23.00 uur.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook