Sirena Apartments

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Agia Pelagia
  • Sirena Apartments
  • Sirena Appartementen
  • Sirena Appartementen
  • Sirena Appartementen
  • Sirena Appartementen
  • 23 foto's

Het kleinschalige Sirena Appartementen heeft een ideale ligging, in het centrum van Agia Pelagia en vlak bij het strand. Het appartementencomplex wordt beheerd door een vriendelijke familie. Je vindt er onder andere een zwembad en een bar bij het strand waar je ook terecht kunt een drankje of een snack. Vanuit Sirena Appartementen loop je zo naar de boulevard, het strand en het gezellige centrum v

Over Sirena Apartments

Het kleinschalige Sirena Appartementen heeft een ideale ligging, in het centrum van Agia Pelagia en vlak bij het strand. Het appartementencomplex wordt beheerd door een vriendelijke familie. Je vindt er onder andere een zwembad en een bar bij het strand waar je ook terecht kunt een drankje of een snack. Vanuit Sirena Appartementen loop je zo naar de boulevard, het strand en het gezellige centrum van Agia Pelagia.

TIP: boek deze vakantie als Fly & Go
  • Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto
  • Je huurauto staat bij aankomst klaar op de luchthaven
  • De verzekering voor je auto is geregeld
  • Vrijheid en avontuur: ontdek in je eigen tempo je vakantiebestemming
Bekijk deze Fly & Go vakantie
Ligging: Sirena Appartementen in Agia Pelagia

Sirena Appartementen ligt op ongeveer 20 meter van het openbare strand en een wandelboulevard en in het centrum van Agia Pelagia. Op korte loopafstand vind je een aantal winkels, restaurants, bars en een bushalte.

Faciliteiten: Sirena Appartementen

Het kleinschalige Sirena Appartementen telt 30 studio’s en appartementen verdeeld over 4 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Er is 1 lift aanwezig en een receptie. Drankjes zijn te verkrijgen bij de pool bar en bij de Ice Café Bar, aan het strand, kun je terecht voor een drankje, een snack of een lichte maaltijd. Verkoeling kun je vinden in het buitenzwembad met zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Je huurauto kun je gratis parkeren op de openbare parkeerplekken. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Let op: de tranferbus (indien bijgeboekt) kan niet voor het complex stoppen, je dient ongeveer 250 meter te voet af te leggen naar de accommodatie.

Studio/appartement:

Je studio (1-3 personen) in Sirena Appartementen is netjes en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (tegen betaling), satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een kitchenette met koelkast, 2-pits kookplaat en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en föhn. Elke studio heeft een balkon of terras met zitje.

De studio deluxe (1-2 personen) is gelijk aan de studio echter scherper in prijs.

Je 2-kamerappartement (1-4 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio, echter met een aparte slaapkamer.

Verzorging Zomer : Sirena Appartementen

Je verblijft in Sirena Appartementen op basis van Logies. Tegen een meerprijs kun je Ontbijt boeken.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook