Amazon Hotel Athens

  1. Griekenland
  2. Attica (regio Athene)
  3. Athene
  • Amazon Hotel Athens
  • 6 foto's

Het hotel bevindt zich in het centrum van Athene, aan het Syntagma-plein en het biedt een prachtig uitzicht over de Acropolis en Lycabettus. In deze wijk vindt u de belangrijkste mogelijkheden om te winkelen van de stad. Op een loopafstand van maar ongeveer 15 minuten bevindt zich de Acropolis en zijn museum. Het parlementsgebouw en de nationale tuin liggen op een afstand van maar ongeveer 10 minu

Over Amazon Hotel Athens

Ligging
Het hotel bevindt zich in het centrum van Athene, aan het Syntagma-plein en het biedt een prachtig uitzicht over de Acropolis en Lycabettus. In deze wijk vindt u de belangrijkste mogelijkheden om te winkelen van de stad. Op een loopafstand van maar ongeveer 15 minuten bevindt zich de Acropolis en zijn museum. Het parlementsgebouw en de nationale tuin liggen op een afstand van maar ongeveer 10 minuten lopen en het archeologische museum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer in 10 minuten. Het vliegveld Eleftherios Venizelos International is ongeveer 30 km van het hotel verwijderd.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook