Cape Point Hotel

  • Cape Point Hotel
  • Cape Point Hotel
  • Cape Point Hotel
  • Cape Point Hotel
  • Cape Point Hotel
  • 7 foto's

Cape Point is een kleinschalig en gemoedelijk 3-sterrenhotel met een uitstekende ligging. Het hotel personeel zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.

Over Cape Point Hotel

Cape Point is een kleinschalig en gemoedelijk 3-sterrenhotel met een uitstekende ligging. Het hotel personeel zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.
Ligging:
Cape Point ligt op ongeveer 100 meter van het goudgele zandstrand en op ongeveer 150 meter van het centrum van Cape Point. De luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand.

Faciliteiten:
Het 3-sterren Hotel Cape Point beschikt over 74 kamers en heeft max. 1 verdieping. Je vindt er een receptie met huurkluisjes en een lobby. Er is een buffetrestaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Je dorst kun je lessen bij de bar. In de tuin vind je het zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden, matrasjes en parasols voor je klaar. Verder beschikt Cape Point over roomservice, minimarkt, winkeltje, wasservice, doktersservice en een internetcafé (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Hotelkamer/appartement:
De standaardkamers (1-3 personen) van Hotel Cape Point zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over een televisie, huurkluisje, telefoon, airconditioning (tegen betaling) en een balkon of terras. Een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.
De 2-kamerappartementen (1-4 personen) zijn gelijk aan de standaardkamers, voorzien van een woon-/slaapkamer met 2 slaapbanken en een aparte 2 persoonsslaapkamer.

Sport & Ontspanning:
Tijdens je verblijf in Cape Point kun je beach volleyballen. Verder biedt het hotel regelmatig live muziek aan in de avonden.

Verzorging:
Je verblijft in Hotel Cape Point op basis van Logies & Ontbijt.
Tegen een meerprijs kun je Halfpension bijboeken (ontbijt en diner).

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook