Citadines City Centre Lille

  1. Frankrijk
  2. Noord-Frankrijk
  3. Lille
  • Citadines City Centre Lille
  • 5 foto's

Het hotel bevindt zich op een gunstige locatie tussen de twee stations Lille Flandres en Lille Europe. Het maakt deel uit van het zakencentrum Euralille met talrijke mogelijkheden om te winkelen en galeriën. Recht voor het hotel vindt u ook restaurants, een aansluiting op het openbaar vervoer en het station. Het stadscentrum met de Grand Place en Vieux Lille bereiken de gasten na ongeveer 5 minute

Over Citadines City Centre Lille

Ligging
Het hotel bevindt zich op een gunstige locatie tussen de twee stations Lille Flandres en Lille Europe. Het maakt deel uit van het zakencentrum Euralille met talrijke mogelijkheden om te winkelen en galeriën. Recht voor het hotel vindt u ook restaurants, een aansluiting op het openbaar vervoer en het station. Het stadscentrum met de Grand Place en Vieux Lille bereiken de gasten na ongeveer 5 minuten lopen. Het Palais des Beaux Arts ligt op een afstand van ca. 1 km. Het vliegveld Lesquin van Lille is ongeveer 15 km verderop.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook