Clarisse

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Clarisse
  • 6 foto's

Dit stadshotel is gelegen in het centrum van Parijs. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van de Porte de Versailles en biedt directe toegang tot Montparnasse, Invalides, de Champs-Elysées, de Opera, de warenhuizen Galeries Lafayette en Printemps en de Place de Clichy. De Eiffeltoren ligt op ongeveer 15 minuten afstand en in de nabijheid van het hotel bevinden zich restaurants, markten, winkels en

Over Clarisse

Ligging
Dit stadshotel is gelegen in het centrum van Parijs. Het ligt op slechts 5 minuten lopen van de Porte de Versailles en biedt directe toegang tot Montparnasse, Invalides, de Champs-Elysées, de Opera, de warenhuizen Galeries Lafayette en Printemps en de Place de Clichy. De Eiffeltoren ligt op ongeveer 15 minuten afstand en in de nabijheid van het hotel bevinden zich restaurants, markten, winkels en haltes van het openbaar vervoer. Het treinstation Montparnasse ligt op ongeveer 2 km van het hotel en de dichtstbijzijnde luchthavens zijn Orly (10 km) en Charles de Gaulle (40 km).
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een ontbijtzaal en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook