Alane

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Alane
  • 5 foto's

Dit stadshotel ligt niet ver van Gare du Nord en op 2 minuten lopen van de trein-, bus- en metrostations bij Gare de l'Est. Vanaf het hotel zijn ook de Opera, de Notre Dame de Paris, het Louvre, Moulin Rouge, Le Marais en de Bastille goed te bereiken, terwijl zich in de directe omgeving van het hotel talrijke restaurants, bars en pubs bevinden. Luchthavens in de buurt zijn Orly (ongeveer 25 km), C

Over Alane

Ligging
Dit stadshotel ligt niet ver van Gare du Nord en op 2 minuten lopen van de trein-, bus- en metrostations bij Gare de l'Est. Vanaf het hotel zijn ook de Opera, de Notre Dame de Paris, het Louvre, Moulin Rouge, Le Marais en de Bastille goed te bereiken, terwijl zich in de directe omgeving van het hotel talrijke restaurants, bars en pubs bevinden. Luchthavens in de buurt zijn Orly (ongeveer 25 km), Charles de Gaulle (ongeveer 30 km) en Beauvais-Tille (ongeveer 120 km).
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een ontbijtzaal en een bar. Een continentaal ontbijt nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook