Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais Dresden

  1. Duitsland
  2. Saksen
  3. Dresden
  • Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais Dresden
  • 36 foto's

Het hotel ligt in het hart van het barokke gedeelte van Dresden, met vele originele, achttiende-eeuwse gebouwen. Het ligt vlakbij de rustige Königstrasse, in de directe omgeving van de Dreikönigskirche. Alle belangrijke culturele attracties zijn op loopafstand te vinden, of gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het centrum van Dresden en de Neustadt liggen op ongeveer 1 km afstand. De

Over Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais Dresden

Ligging

Het hotel ligt in het hart van het barokke gedeelte van Dresden, met vele originele, achttiende-eeuwse gebouwen. Het ligt vlakbij de rustige Königstrasse, in de directe omgeving van de Dreikönigskirche. Alle belangrijke culturele attracties zijn op loopafstand te vinden, of gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het centrum van Dresden en de Neustadt liggen op ongeveer 1 km afstand. De Frauenkirche en de Semperoper liggen op ongeveer 800 meter afstand. De Goldener Reiter en de Königstrasse liggen beide op ongeveer 100 meter van het hotel. De luchthaven Dresden ligt op ongeveer 5 km afstand.

Hotelfaciliteiten

De 14 junior suites, de 2 suites en de 42 tweepersoonskamers zijn verdeeld over 4 verdiepingen en zijn met 2 liften bereikbaar. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Tot het serviceaanbod behoren een garderobe, een bagagedepot, een kluis en een wisselkantoor. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook winkels. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een bibliotheek. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, een oppasservice, een kinderopvang, een transferservice, een roomservice tegen betaling, een wasservice, een muntwasserette, een piccolo-service en een eigen shuttlebus. Actieve gasten die de omgeving op de fiets willen ontdekken, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) weten te waarderen, fietsparkeerplekken zijn eveneens voorhanden. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. In het zakelijke gedeelte (businesscenter) zijn fax, projector en kopieerapparaat voorhanden. Evenementen als congressen, symposia, lezingen etc. of ook minder officiële bijeenkomsten kunnen moeiteloos worden georganiseerd dankzij de secretariële ondersteuning en de congresbegeleiders.

Kamers

Airconditioning en een individueel regelbare verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De gasten van het hotel ontvangen ter begroeting een welkomstgeschenk. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Andere standaardvoorzieningen zijn een strijkset en een broekenpers. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio, een stereo-installatie, een wekker en Wi-Fi (kosteloos). Daarnaast kunnen de gasten genieten van de turndownservice. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Voor het dagelijks gebruik zijn een föhn, een make-upspiegel en badjassen verkrijgbaar. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken. Het verblijf beschikt over gezinskamers, niet-rokerskamers en rokerskamers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Op het gebied van recreatie biedt het hotel naast fietsen/mountainbiken, de fitnessstudio, een spa, een sauna, een stoombad en wandelen ook nog massagebehandelingen tegen betaling aan. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. De gasten kunnen genieten van 2 restaurants met airconditioning, kinderstoelen en zones voor rokers en niet-rokers. Het hotel biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een goede start in de dag garandeert een uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch wordt als menu geserveerd en 's avonds is er keuze uit à la carte en menu. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Bovendien zijn speciale menu's, picknick en snacks verkrijgbaar. Een bijzondere attractie is live cooking.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • TV kamer
    • rolstoeltoegankelijk
    • hotelkiosk
    • lift
    • garage
    • wasservice
    • internet
    • parkeerplaats
    • wisselkantoor
    • wasserette
    • room service
  • Activiteiten
    • fitness
    • fietsverhuur
  • Restaurant & bar
    • café
  • Spa & wellness
    • massage
    • sauna
  • Kamer
    • hotelkluis

Milieuvignet Duitsland

Opgelet wanneer je met de auto op vakantie gaat in Duitsland.
Wie in de centra van sommige steden in Duitsland wil rijden heeft voortaan soms een milieuvignet nodig. Ook voertuigen van toeristen moeten zo’n vignet hebben.
Dit vignet moet op voorhand zelf aangevraagd worden.
Deze regels en voorwaarden veranderen echter regelmatig.

Op de website van VAB vind je meer uitleg en de laatste regels hierover terug.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook