Good Morning City Copenhagen Star

  1. Denemarken
  2. regio Kopenhagen
  3. Kopenhagen
  • Good Morning City Copenhagen Star
  • 1 foto's

Dit hotel bevindt zich in het stadscentrum van Kopenhagen. Het centraal station en het vrijetijdspark Tivoli zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vele winkel- en entertainmentmogelijkheden en een aansluiting op het openbaar vervoer bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van het hotelgebouw. De binnenstad heeft vele bezienswaardigheden, zoals het standbeeld van de kleine zeemeermin, het parl

Over Good Morning City Copenhagen Star

Ligging
Dit hotel bevindt zich in het stadscentrum van Kopenhagen. Het centraal station en het vrijetijdspark Tivoli zijn binnen enkele minuten te bereiken. Vele winkel- en entertainmentmogelijkheden en een aansluiting op het openbaar vervoer bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van het hotelgebouw. De binnenstad heeft vele bezienswaardigheden, zoals het standbeeld van de kleine zeemeermin, het parlementsgebouw Christiansborg en de historische Holmenskerk. Het koninklijk paleis, kasteel Amalienborg, is ongeveer 3 kilometer van het hotel. De internationale luchthaven van Kopenhagen bevindt zich in het stadsdeel Kastrup, ongeveer 8 kilometer buiten het stadscentrum.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant (met kinderstoelen), een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook