Laguna Park Hotel & Aqua Club

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Sunny beach
  • Laguna Park Hotel & Aqua Club
  • Laguna Park
  • Laguna Park
  • Laguna Park
  • Laguna Park
  • 28 foto's

Laguna Park is een ideaal hotel voor jong en oud met een centrale ligging. Het levendige Sunny Beach en het strand liggen op loopafstand. De vele faciliteiten, zoals zwembaden met glijbanen, een Spa Center en animatie voor groot en klein, zullen ervoor zorgen dat je hier zult genieten van een heerlijke vakantie in Sunny Beach. Met een familiekamer voor tot wel 6 personen is dit het ideale hotel vo

Over Laguna Park Hotel & Aqua Club

Laguna Park is een ideaal hotel voor jong en oud met een centrale ligging. Het levendige Sunny Beach en het strand liggen op loopafstand. De vele faciliteiten, zoals zwembaden met glijbanen, een Spa Center en animatie voor groot en klein, zullen ervoor zorgen dat je hier zult genieten van een heerlijke vakantie in Sunny Beach. Met een familiekamer voor tot wel 6 personen is dit het ideale hotel voor grote gezinnen!

Ligging: Laguna Park in Sunny Beach

Laguna Park ligt op ongeveer 300 meter van het openbare strand en op circa 500 meter van het gezellige Sunny Beach. Op korte afstand vind je tal van winkels, restaurants, bars en een bushalte. Nessebar ligt op ongeveer 10 kilometer.

Faciliteiten: Laguna Park

Laguna Park telt 365 kamers verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 7 verdiepingen en in alle gebouwen zijn liften aanwezig. Je treft er een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met zitjes.
In het buffetrestaurant, met binnen- en buitengedeelte, kun je elke dag genieten van heerlijke gerechten. Ook is er een thema restaurant waar je terecht kunt voor je maaltijden. Bij de diverse bars kun je terecht voor een drankje.
Buiten liggen 3 zwembaden, waaronder één met glijbanen en een relaxbad, en 2 kinderbaden, waaronder één met piratenboot en glijbanen. Let op: kinderen onder de 1,30 meter mogen alleen gebruikmaken van de kinderzwembaden. Kinderen vanaf 1.30 meter mogen gebruikmaken van de glijbanen. Rondom de zwembaden staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.
Verder biedt Laguna Park een wasservice, een privé parkeerterrein, een kapsalon en een doktersservice (alle tegen betaling). Je kunt overal gratis gebruikmaken van wifi, behalve bij de zwembaden. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco en er is een speeltuintje.

Hotelkamer/studio/appartement:

De standaardkamer type 1 (1-3 personen) is netjes en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, televisie, minibar (tegen betaling), telefoon, wifi (gratis), kluisje (tegen betaling) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De voordeelkamer (2-3 personen) kan qua grootte, ligging, uitzicht en faciliteiten afwijken van de Standaardkamer type 1.

Voor gezinnen zijn er superior studio’s (min. 3 volw. en max. 3 volw. + 1 kind), deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer en bestaan uit 1 grote ruimte.

De 2-kamerappartementen (min. 3 volw. en max. 3 volw. + 1 kind), beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, echter bestaan uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer.

Het 2-kamerappartement superior ((min. 3 volw. en max. 3 volw. + 1 kind), beschikt over dezelfde faciliteiten als het 2-kamerappartement, echter met een woon-/slaapkamer met 2 1-persoonsbedden en een aparte slaapkamer.

Tevens zijn er familie duplex kamers maisonnette (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.) met op de begane grond een slaapkamer en op de eerste verdieping een slaapkamer.

Babybedjes zijn op aanvraag en tegen betaling.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in Laguna Park gebruikmaken van de volgende sportactiviteiten: aerobics, boogschieten, boccia, darts en tafeltennis. De fitnessruimte en biljarten is tegen betaling. Ontspannen kan in het Spa Center, waar je tegen betaling gebruik kunt maken van de sauna, het Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen. Het animatieteam zorgt 6 dagen per week voor leuke activiteiten overdag en shows in de avond.

Verzorging Zomer : Laguna Park

Je verblijft in Laguna Park op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (10.00-17.00) en koffie/thee en koekjes en ijs (14.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook