Sol Luna Bay

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Obzor
  • Sol Luna Bay
  • Sol Luna Bay
  • Sol Luna Bay
  • Sol Luna Bay
  • Sol Luna Bay
  • 21 foto's

Sol Luna Bay is een ideaal hotel voor families met kinderen. Het is rustig gelegen en direct aan het zandstrand. Geweldig uitzicht aan alle kanten, dagelijks een gevarieerd buffet, een waterpark met leuke glijbanen en uitstekende service van de hotelmedewerkers.

Over Sol Luna Bay

Sol Luna Bay is een ideaal hotel voor families met kinderen. Het is rustig gelegen en direct aan het zandstrand. Geweldig uitzicht aan alle kanten, dagelijks een gevarieerd buffet, een waterpark met leuke glijbanen en uitstekende service van de hotelmedewerkers.
Ligging: Sol Luna Bay in Obzor

Sol Luna Bay ligt direct aan het zandstrand en op ongeveer 2,5 kilometer van het centrum van Obzor. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice naar Obzor.

Faciliteiten: Sol Luna Bay

Sol Luna Bay telt 470 kamers verdeeld over 2 gebouwen en zijn met elkaar verbonden door een brug over een kleine rivier. Je vindt er een 24-uursreceptie en 8 liften.
Buiten liggen meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad en een Aquapark met glijbanen (van 01-06 t/m 15-09, op vastgestelde tijden geopend). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Badhanddoeken zijn met borg te verkrijgen.
Verder biedt Sol Luna Park je diverse restaurants, waaronder 3 specialiteitenrestaurants (vooraf reserveren) en diverse bars.
Tevens tref je er een internetcafé, een wasservice, een minimarkt, winkeltjes, doktersservice, kapsalon en een geldautomaat (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuin. In juli en augustus is er 6 dagen per week een teenageclub (13-17 jaar). Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid is een babybedje te krijgen.

Hotelkamer:

Je standaardkamer parkzicht (1-3 personen) in Sol Luna Bay zijn comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), telefoon, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamer suites met parkzicht (4-5 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een meerprijs kun je een familiekamer suite met zeezicht boeken.

Sport & Ontspanning:

Je hoeft je tijdens je verblijf in Sol Luna Bay niet te vervelen. Je kunt gebruikmaken van de fitnessruimte, aerobics, yoga, boogschieten, voetballen, beachvolley, darts, tafeltennis en boccia. Biljart, tafelvoetbal en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, massages en schoonheidsbehandelingen. Het gebruik van het binnenzwembad is gratis. Overdag en in de avond is er een leuk animatieprogramma.

Verzorging Zomer: Sol Luna Bay

Je verblijft in Sol Luna Bay op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00, 15.00-17.30 en 21.30-23.00) en ijs (12.00-16.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische dranken (09.00-23.00). Tijdens je verblijf kun je ook dineren in de specialiteitenrestaurants (vooraf reserveren). Tegen betaling: import drankjes en alles na 23.00 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook