Sol Nessebar Palace

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Nessebar
  • Sol Nessebar Palace
  • Sol Nessebar Palace
  • Sol Nessebar Palace
  • Sol Nessebar Palace
  • Sol Nessebar Palace
  • 35 foto's

Picture this: een rustig, stijlvol resort aan het strand, omringd door een groen park en weelderige tuinen. Hotel Sol Nessebar Palace is een echte aanrader, óók voor gezinnen met kinderen. Het 4-sterrenhotel aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust is zo ontworpen dat kinderen plezier hebben terwijl de ouders ontspannen. Zo zorgt een mooi aquapark voor de nodige waterpret en staat het professionele animati

Over Sol Nessebar Palace

Picture this: een rustig, stijlvol resort aan het strand, omringd door een groen park en weelderige tuinen. Hotel Sol Nessebar Palace is een echte aanrader, óók voor gezinnen met kinderen. Het 4-sterrenhotel aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust is zo ontworpen dat kinderen plezier hebben terwijl de ouders ontspannen. Zo zorgt een mooi aquapark voor de nodige waterpret en staat het professionele animatieteam klaar met een uitgebreid programma voor jong en oud. Of laat jij je liever in de watten leggen in het 3 verdiepingen tellende Rose SPA centrum? Ook aan eten en drinken zal het je niet ontbreken met de uitgebreide All Inclusive formule. Met een buffet- en 5 themarestaurants kun je elke avond ergens anders aanschuiven. Ga je voor sushi of mediterrane gerechten of wordt het een Duitse maaltijd met Würste, Sauerkraut en Bratkartoffeln? Na een heerlijke dag aan het strand of bij het zwembad wacht je een fijne (familie)kamer. Als dat geen geweldige vakantie wordt?!

Ligging: Sol Nessebar Palace in Nessebar

De naam van het hotel zegt het al, Sol Nessebar Palace ligt in Nessebar, op ca. 1 kilometer afstand van het centrum. In het centrum vind je gezellige restaurantjes, winkeltjes en barretjes. Het Bulgaarse strand is absoluut één van de mooiste stranden die je ooit gezien hebt! Sol Nessebar Palace is op slechts 200 meter van dit schitterende strand gelegen. Tegen betaling kun je met de watertaxi vanaf het strand naar Nessebar. Een bushalte tref je op slechts 200 meter afstand.

Faciliteiten: Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace beschikt over 363 gerenoveerde kamers, verdeeld over 8 verdiepingen met 3 liften. Dit luxe hotel heeft een 24-uursreceptie, 1 buitenzwembad met 2 kinderbaden met leuke glijbanen, zonneterras met gratis parasols en ligbedden. Van midden mei t/m eind september heb je gratis toegang tot het aquapark en de Rocky River Slide. Verder biedt het complex je een binnenzwembad en badhanddoekenservice (met borg). Op het strand kun je per kamer en op basis van beschikbaarheid gebruikmaken van 2 ligbedden en een parasol (in de periode begin juni t/m half september). Voor de allerkleinste is er een kinderbad met fonteintjes.
Voor een lekker hapje of drankje kun je terecht in het buffetrestaurant of een van de 2 themarestaurants (geopend van juni t/m begin september). Drankjes en snacks zijn bij de diverse bars te verkrijgen. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), minidisco en speeltuin. Voorts tref je hier een winkeltjes, een kapsalon en was- en doktersservice aan (alle tegen betaling). Een auto kun je tegen betaling parkeren op een privéterrein. Je kunt gratis gebruikmaken van de wifi in de lobby en bij het zwembad.

Hotelkamer:

De ruime standaardkamers Parkzicht beschikken over een telefoon, televisie, kluisje (tegen betaling), airconditioning (gratis), wifi (gratis), minibar (op aanvraag en tegen betaling) en balkon met zitje. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs boek je een standaardkamer met zeezicht (2-4 personen).

Voor gezinnen zijn er familiekamers met Parkzicht of met zeezicht (4-6 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

Het gebruik van yoga, boogschieten, boccia, tafeltennis, volleybal, voetbal, darts, basketbal, aerobics en de fitnessruimte is gratis. Tegen betaling is er tennis, mini bowling, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Voor ontspanning kun je terecht in het Spa Center met bubbelbad, massages, sauna, Turks bad en behandelingen (alle tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van het binnenzwembad. Het hotel zorgt voor een leuk animatieprogramma voor zowel jong als oud.

Verzorging Zomer: Sol Nessebar Palace

Je verblijft in dit hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.00) alle in buffetvorm. Snacks (11.00-16.00), koffie/thee en koekjes (15.00-18.00), ijsjes (11.00-16.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Voor een diner in één van de thema restaurants is reserveren verplicht. De thema restaurants zijn geopend vanaf begin juni t/m eind september. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drinken in flessen, verse vruchtensappen en alles na 23.00 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook