Best Western Royal Centre

  1. België
  2. Brussel
  3. Brussel
  • Best Western Royal Centre
  • 15 foto's

Dit moderne stadshotel bevindt zich in het hart van Brussel, vlakbij het historische Grand Palace. Ook het Koninklijk Paleis van Brussel en de populaire antiekmarkt bereikt u te voet binnen enkele minuten. Niet ver van het hotel bevindt zich een tramhalte, hierdoor heeft u een directe aansluiting op het openbaar vervoersnet. In de buurt van het hotel kunt u aangenaam vertoeven in talrijke cafés en

Over Best Western Royal Centre

Ligging
Dit moderne stadshotel bevindt zich in het hart van Brussel, vlakbij het historische Grand Palace. Ook het Koninklijk Paleis van Brussel en de populaire antiekmarkt bereikt u te voet binnen enkele minuten. Niet ver van het hotel bevindt zich een tramhalte, hierdoor heeft u een directe aansluiting op het openbaar vervoersnet. In de buurt van het hotel kunt u aangenaam vertoeven in talrijke cafés en restaurants.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal en een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Een continentaal ontbijt staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook