Saturn Palace Resort

  1. Turkije
  2. Turkse Rivièra
  3. Lara
  • Saturn Palace Resort
  • Saturn Palace
  • Saturn Palace
  • Saturn Palace
  • Saturn Palace
  • 23 foto's
  • Neckermann Lara Selection

Maak kennis met een van de toppers uit ons aanbod, maak kennis met Saturn Palace. Dit schitterende 5-sterrenresort met gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel voldoet gegarandeerd aan al jouw verwachtingen. De zeer moderne en luxueus ingerichte kamers, het heerlijke verblijf op basis van Ultra All Inclusive en het ruime aanbod aan faciliteiten voor groot en klein maken jouw vakantie onder de T

Over Saturn Palace Resort

Maak kennis met een van de toppers uit ons aanbod, maak kennis met Saturn Palace. Dit schitterende 5-sterrenresort met gemoedelijke sfeer en vriendelijk personeel voldoet gegarandeerd aan al jouw verwachtingen. De zeer moderne en luxueus ingerichte kamers, het heerlijke verblijf op basis van Ultra All Inclusive en het ruime aanbod aan faciliteiten voor groot en klein maken jouw vakantie onder de Turkse zon compleet.

Niet alleen het privéstrand, het Health & Beautycenter of de fenomenale thema-avonden van het animatieteam in Saturn Palace zullen indruk op je maken, vooral de luxe en kwaliteit die je hier tijdens de vakantie ervaart zal je bijblijven. Genieten ten top! Wanneer mogen wij jou verwelkomen in Saturn Palace?

Ligging:
Hotel Saturn Palace ligt direct aan het eigen privé strand. Het centrum van Antalya vindt u op ca. 20 km. Op een afstand van slechts 15 km van de luchthaven van Antalya, u bent dus in zeer korte tijd al in het Saturn Palace. De dolmus passeert het hotel om de 20 minuten.

Faciliteiten:
De faciliteiten in Saturn Palace zijn er te veel om op te noemen. Jong en oud zal zich zeker in dit hotel vermaken. Saturn Palace beschikt over 221 kamers ondergebracht over 8 etages en een ontvangsthal met receptie, televisiehoek en liften. Bijna de hele dag door kunt u genieten van de kunsten van de koks; patisserie met koekjes en cakejes, snackbar, lobbybar, poolbar, buffetrestaurant met binnen- en buitengedeelte en 4 á la carte restaurants (vis, Italiaans, Ottomaans en Steak House (geopend vanaf zomer 2015), reservering verplicht). In de prachtig aangelegde tuin liggen maar liefst 4 buitenzwembaden, 1 verwarmd binnenzwembad, een Aquapark met 6 glijbanen en 3 kinderbaden omgeven door een heerlijk zonneterras met ligbedden en parasols. Op het privé strand staan ligbedden en parasols eveneens voor u klaar. Uw handdoeken kunt u met uw handdoekenkaart ophalen bij het zwembad (gratis). Voor de kleintjes is er een apart kinderbad (binnen- en buitenbad), mini-club (4-12 jaar), minidisco speeltuin, gameroom (tegen betaling), kinderbuffet en babysitservice (tegen betaling). Aan het eind van de dag kunt u heerlijk swingen op de hippe muziek in de disco. Saturn Palace biedt u tegen betaling een doktersservice, wasserette, draadloos internet in publieke ruimtes en kapsalon. Verder treft u in het hotel een minimarkt, souvenirwinkel, juwelier, fotograaf, lederwinkel en een boetiek aan.

Uw hotelkamer:
De standaardkamers zijn zeer modern en luxueus ingericht en voorzien van telefoon, LCD televisie, kluisje, minibar (dagelijks gevuld) en centrale airconditioning. Badkamer met bad/douche, toilet, telefoon en föhn. Balkon met zitje. Familiekamers bestaan uit 2 ruimtes of een duplexkamer. Quadkamers zijn standaardkamers met bijplaatsing van extra bedden. Tegen een toeslag zijn er zeezichtkamers en standaard kamers met jacuzzi te boeken.

Sport & Ontspanning:
Hotel Saturn Palace biedt u gratis fitness, tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, beachvolley en minigolf. Tegen betaling: diverse watersporten aan het strand. Het Health & Beautycenter biedt u gelegenheid tot heerlijke ontspanning. Turks bad en sauna zijn gratis, massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zet een uitgebreid programma neer.

Verzorging Zomer:
U verblijft in Saturn Palace op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-18.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.30), ijsjes (10.00-18.00) en nachtsnacks (00.00-01.00). Champagnebrunch op zondag, a la carte restaurants (19.00-21.00, met reservering). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en enkele importdrankjes 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de disco, overige import dranken, drankjes in fles, verse vruchtensappen en roomservice.

Verzorging Winter:
Ultra All Inclusive: Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) allen in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00), middernachtsnacks (00.00-01.00) en A la carte restaurants (1 x per week met reservering). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 10.00–24.00. Tegen betaling: drankjes in de disco, import drankjes, drankjes in fles, verse vruchtensappen, roomservice en alle consumpties na 24.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook