Ideal Panorama

  • Ideal Panorama
  • Ideal Panorama
  • Ideal Panorama
  • Ideal Panorama
  • Ideal Panorama
  • 24 foto's

Het Ideal Panorama (voorheen Halici Semera) is als een dorpje gebouwd met diverse gebouwtjes verspreid over het complex. Vanaf vrijwel het gehele complex heb je een schitterend uitzicht op Marmaris en de zee. Heerlijk genieten in Marmaris… met het hele gezin… op basis van All Inclusive… Fijne vakantie!

Over Ideal Panorama

Het Ideal Panorama (voorheen Halici Semera) is als een dorpje gebouwd met diverse gebouwtjes verspreid over het complex. Vanaf vrijwel het gehele complex heb je een schitterend uitzicht op Marmaris en de zee.

Heerlijk genieten in Marmaris… met het hele gezin… op basis van All Inclusive… Fijne vakantie!

Ligging:
Ideal Panorama ligt op ca. 500 meter van het strand (via een hellende weg) en op ca. 2,5 kilometer afstand van het oude centrum van Marmaris. De bekende Bar Street met diverse winkels, restaurants, bars en cafés bevindt zich op ca. 2 kilometer.

Faciliteiten:
Ideal Panorama is een gezellig vakantiedorp en telt 186 kamers, verdeeld over meerdere gebouwtjes. Bij de receptie kunt u een kluisje huren en er is een lift aanwezig. Het complex is tegen een heuvel opgebouwd en kent niveauverschillen. Een lift overbrugt een gedeelte van de niveauverschillen.Er is een restaurant en een bar voor uw maaltijden en drankjes. Er zijn 2 zwembaden en beide hebben een apart kinderbad. Er is ook een glijbaan (op vaste tijden geopend). Rondom de zwembaden staan de ligbedjes en parasols al voor u klaar. En terwijl u heerlijk aan het genieten bent, vermaken de kinderen zich in het speeltuintje.Tot slot vindt u in Ideal Panorama een winkeltje, vergaderruimte, een wasserette, internetfaciliteiten en een doktersservice (alle tegen betaling). Wifi rondom de lobby en het restaurant beschikbaar (gratis).

Uw hotelkamer:
Uw standaardkamer (1-3 personen) in Ideal Panorama is eenvoudig maar verzorgd ingericht met airconditioning en verwarming (individueel regelbaar), een kluisje (gratis), satelliet televisie, een telefoon (tegen betaling), een minibar (tegen betaling, gevuld met frisdrank bij aankomst) en een balkon of terras. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een föhn.De familiekamers (2-4 personen) liggen in het voormalige appartementengedeelte en bestaan uit 2 ruimtes (woonkamer met sofa bed en een slaapkamer).Schoonmaak: dagelijks. Verwisseling handdoeken: dagelijks (en op verzoek). Verwisseling bedlinnen: ca. 1x per week (op de derde dag).

Sport & Ontspanning:
In het Ideal Panorama kunt u gebruikmaken van tafeltennis (gratis) en er is een tennisbaan (tegen betaling). Ca. 6 keer per week is er avondanimatie.

Verzorging:
U verblijft in Ideal Panorama op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-09.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00) worden in buffetvorm geserveerd. Diverse snacks bij de pool bar (14.00-16.00), koffie en thee met koekjes (17.00-18.00) en middernachtsoep (23.00-23.30). Alle geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 24.00 uur.Tegen betaling: geïmporteerde drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen en alle consumpties na 24.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook