be Premium Bodrum

  1. Turkije
  2. Bodrum
  3. Torba
  • be Premium Bodrum
  • The Bodrum Royal Palace
  • The Bodrum Royal Palace
  • The Bodrum Royal Palace
  • The Bodrum Royal Palace
  • 28 foto's

Dit unieke resort heeft een luxe uitstraling en dat is het ook zeker. Je verblijft in The Bodrum Royal Palace (voorheen The Bodrum by Paramount) namelijk Ultra All Inclusive, met de mogelijkheid tot 4 à-la-carterestaurants. Om lekker bij te komen kun je terecht in de sauna of op het terras waar de ligbedden en parasols al voor je klaar staan. Voor koppels is The Bodrum Royal Palace een echte aanra

Over be Premium Bodrum

Dit unieke resort heeft een luxe uitstraling en dat is het ook zeker. Je verblijft in The Bodrum Royal Palace (voorheen The Bodrum by Paramount) namelijk Ultra All Inclusive, met de mogelijkheid tot 4 à-la-carterestaurants. Om lekker bij te komen kun je terecht in de sauna of op het terras waar de ligbedden en parasols al voor je klaar staan. Voor koppels is The Bodrum Royal Palace een echte aanrader, maar kinderen zijn ook zeker welkom.
Ligging: The Bodrum Royal Palace in Torba

The Bodrum Royal Palace (voorheen The Bodrum by Paramount) is rustig gelegen op een heuvel en direct aan het strand. Via kleine afdalingen langs het groene gras kom je bij het strand. Het resort ligt op ongeveer 10 km afstand van het centrum van Bodrum. Hier is van alles te doen zoals jeep excursies, boottochten en bezoek aan het onderwatermuseum.

Faciliteiten: The Bodrum Royal Palace

The Bodrum Royal Palace telt luxe 334 kamers verdeeld over diverse gebouwen met maximaal 5 verdiepingen. Je vindt er een 24-uursreceptie, een lobby, een bagageruimte en liften (niet in alle gebouwen).
Dit paradijs heeft een buffetrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en tegen betaling). Voor een heerlijk drankje kun je terecht bij de diverse bars, zoals een disco, en een snack haal je bij een van de 3 snackbars.
Er zijn 5 zwembaden, waarvan 1 met 3 glijbanen en 1 met zoutwater. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Op de zonneterrassen bij de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, matrasjes en parasols. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice.
Verder biedt The Bodrum Royal Palace tegen betaling diverse winkeltjes, een wasservice, een minimarket, een doktersservice, roomservice en een kapsalon. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi en het privé parkeerterrein. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, babysitservice (tegen betaling) en een speeltuintje waar ze zich goed kunnen vermaken.

Hotelkamer:

De studio tuinzicht (ca. 35 m², 1-2 personen) is ruim en verzorgd ingericht en is voorzien van een telefoon, airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (gratis), minibar (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. De badkamer is van een douche, toilet, föhn, badjas en slippers.

Tegen een meerprijs kun je een studio met zeezicht (1-2 personen) boeken.

De superiorkamer zeezicht (ca. 40 m², 1-2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio echter ruimer.

De Maldivian suite met zeezicht (ca. 40 m², 1-2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter luxer ingericht.

De Royal deluxe kamer zeezicht (ca. 90 m², max. 2 volw. + 2 kind.) beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter met een bubbelbad in de kamer en een slaapbank voor de kinderen.

De Royal premium suite (ca. 120 m², 1-3 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter met een privé zwembad en op het terras een bubbelbad.

Sport & Ontspanning:

Qua sportgelegenheden biedt The Bodrum Royal Palace aerobics, yoga, darts, boccia, beachvolleybal, tafeltennis en een fitnessruimte. Aan het strand worden diverse watersporten en een duikcentrum tegen betaling aangeboden. Ontspannen doe je in het Spa Center, waar je gratis gebruik kunt maken van de bubbelbad, het binnenzwembad, de sauna en het Turks bad met prachtig uitzicht over zee. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Qua entertainment zijn er 7 dagen per week shows en livemuziek.

Verzorging Zomer : The Bodrum Royal Palace

Je verblijft in The Bodrum Royal Palace (voorheen The Bodrum by Paramount) op basis op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.30-22.00) alle in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (24 uur per dag), ijs (12.00-16.00 en 19.30-22.00) en nachtsnack (00.30-01.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook