Sofitel Bangkok Sukhumvit

  • Sofitel Bangkok Sukhumvit
  • 15 foto's

Dit stadshotel ligt aan een hoofdstraat in Bangkok. De eerstvolgende winkelmogelijkheden liggen op circa 1 km afstand. Tot aan de luchthaven Bangkok (BKK) is het ongeveer 30 km.

Over Sofitel Bangkok Sukhumvit

Ligging

Dit stadshotel ligt aan een hoofdstraat in Bangkok. De eerstvolgende winkelmogelijkheden liggen op circa 1 km afstand. Tot aan de luchthaven Bangkok (BKK) is het ongeveer 30 km.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant met airconditioning, een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Het hotel biedt halfpension, volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Bij het ontbijt en het middageten maken de gasten gebruik van een gevarieerd buffet. Diverse à-la-cartegerechten kunnen als middageten en diner worden gekozen. Vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Een bijzondere attractie is live cooking. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Een fitnessstudio, gymnastiek en aerobics maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het verblijf. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen aangeboden. Een disco en een nachtclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook