AC Hotel Sevilla Torneo

  1. Spanje
  2. Andalusië
  3. Sevilla
  • AC Hotel Sevilla Torneo
  • 1 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Sevilla, de dichtstbijzijnde luchthaven is Seville (SVQ). Hotelfaciliteiten De gasten kunnen zich in 81 heerlijk op hun gemak voelen. De gasten van het hotel kunnen van een 24-uurs service en een conferentieruimte gebruikmaken. Wi-Fi is aanwezig. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op

Over AC Hotel Sevilla Torneo

Ligging

Dit hotel ligt in Sevilla, de dichtstbijzijnde luchthaven is Seville (SVQ).

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen zich in 81 heerlijk op hun gemak voelen. De gasten van het hotel kunnen van een 24-uurs service en een conferentieruimte gebruikmaken. Wi-Fi is aanwezig. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De beste bescherming voor het eigendom van de gasten biedt een kluis. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een internettoegang, een telefoon en een televisie staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een restaurant en een eetzaal.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook