Excelsior

  1. Portugal
  2. Lissabon en Setúbal
  3. Lissabon
  • Excelsior
  • 4 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Lissabon, de dichtstbijzijnde luchthaven is Lissabon (Lisbon) (LIS). Hotelfaciliteiten Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het

Over Excelsior

Ligging

Dit hotel ligt in Lissabon, de dichtstbijzijnde luchthaven is Lissabon (Lisbon) (LIS).

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden.

Sport/entertainment

Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook