Club Amarilis

  • Club Amarilis
  • Club Amarilis
  • Club Amarilis
  • Club Amarilis
  • Club Amarilis
  • 35 foto's

Club Amarilis is gelegen op korte afstand van het gezellige Praia da Rocha, het prachtige zandstrand en beschikt over nette en verzorgde appartementen die goed zijn uitgerust.

Over Club Amarilis

Club Amarilis is gelegen op korte afstand van het gezellige Praia da Rocha, het prachtige zandstrand en beschikt over nette en verzorgde appartementen die goed zijn uitgerust.
Ligging: Club Amarilis in Praia da Rocha

Club Amarilis ligt op circa 500 m van het strand. Het gezellige centrum van Praia da Rocha vindt u op circa 550 m en het centrum van Portimao op 2,5 km. U treft al enkele restaurants en bars aan binnen handbereik (ca. 250 m). De bushalte is te vinden op 100 meter loopafstand.

Faciliteiten: Club Amarilis

Deze leuke accommodatie beschikt over 180 appartementen ondergebracht in één gebouw van maximaal 14 verdiepingen met een receptie, 4 liften, bar en is er een ontbijtruimte waar u kunt ontbijten. In de tuin van Club Amarilis treft u het zwembad met apart kinderbad aan omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Er is een badhanddoekenservice aanwezig. Verder treft u er een wasserette, minimarkt, parkeergarage, kapsalon, Health Club en internetfaciliteiten aan (allen tegen betaling). Het complex biedt u gratis wifi aan in openbare ruimte.

Uw appartement:

De 2-kamerappartementen zijn geschikt voor 2-4 personen en beschikken over een woon-/slaapruimte en een aparte slaapkamer. Ze zijn netjes ingericht en voorzien van een kabeltelevisie, kluisje*, telefoon*, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, balkon en een kitchenette met magnetron, koelkast en een broodrooster. Tevens is er wifi op de kamer. De badkamer beschikt over een bad met douche en toilet. Föhn en babybedje op aanvraag.

*Tegen betaling

Sport & Ontspanning:

Club Amarilis beschikt over een tennisbaan. De Health Club is uitgebreid en voorzien van fitness, verwarmd binnenbad, Turks bad, sauna en massages (allen tegen betaling).

Verzorging: Club Amarilis

U verblijft op basis van All Inclusive.

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving
LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook