Bristol Salzburg

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Salzburg
  • Bristol Salzburg
  • 9 foto's

Ligging Dit luxe hotel bevindt zich in het stadscentrum van Salzburg. Haltes van het openbaar vervoer liggen op ongeveer 100 m afstand van het hotel. Hotelfaciliteiten In het jaar 1892 gebouwd, onderscheidt zich dit hotel door historische flair. Het verblijf biedt op 4 verdiepingen 86, 9 suites, 19 eenpersoons- en 20 tweepersoons die met een lift bereikbaar zijn. De gasten van het hotel kunnen van

Over Bristol Salzburg

Ligging

Dit luxe hotel bevindt zich in het stadscentrum van Salzburg. Haltes van het openbaar vervoer liggen op ongeveer 100 m afstand van het hotel.

Hotelfaciliteiten

In het jaar 1892 gebouwd, onderscheidt zich dit hotel door historische flair. Het verblijf biedt op 4 verdiepingen 86, 9 suites, 19 eenpersoons- en 20 tweepersoons die met een lift bereikbaar zijn. De gasten van het hotel kunnen van een oppasservice, een kinderopvang, roomservice, een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een koelkast en een mini-koelkast behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een televisie en Wi-Fi. In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamers bevinden zich een föhn, een make-upspiegel en badjassen voor dagelijks gebruik. Het verblijf beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een niet-rokers restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook