Molino Stucky Hilton

  1. Italië
  2. Veneto
  3. Venetië
  • Molino Stucky Hilton
  • 9 foto's

Ligging Het stadshotel heeft een perfecte atmosfeer voor zakenreizigers en ligt in Venetië. Hotelfaciliteiten Het hotel beschikt over 379 niet-rokers en over een lift. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een kluis, een oppasservice, roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een busines

Over Molino Stucky Hilton

Ligging

Het stadshotel heeft een perfecte atmosfeer voor zakenreizigers en ligt in Venetië.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 379 niet-rokers en over een lift. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een kluis, een oppasservice, roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Herinneringen aan het verblijf kunnen in de souvenirwinkel worden aangeschaft.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Extra comfort is in de meeste kamers voorhanden in de vorm van een terras dat tot aangenaam verpozen uitnodigt. De gasten kunnen heerlijk slapen op een kingsize bed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, een schoonheidssalon en massagebehandelingen, bieden een leuke afwisseling. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een restaurant en een bar. Er kan uit ontbijt, middagmaaltijd of diner worden gekozen.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa, AMEXCO, Diners Club en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook