Villa Bianca Resort

  1. Italië
  2. Sicilië
  3. Taormina
  • Villa Bianca Resort
  • Villa Bianca
  • Villa Bianca
  • Villa Bianca
  • Villa Bianca
  • 21 foto's

Villa Bianca ligt op een ca. 100 meter van het strand, tegen een groene heuvel, en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de baai van Mazzaro. Direct naast het hotel vertrekt een kabelbaan die je naar het historische centrum van Taormina brengt. De shuttleservice rijdt je naar het nabijgelegen Ipanema Beach Club, waar je gebruik kunt maken van het zwembad. De kamers zijn verzorgd, het eten i

Over Villa Bianca Resort

Villa Bianca ligt op een ca. 100 meter van het strand, tegen een groene heuvel, en biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de baai van Mazzaro. Direct naast het hotel vertrekt een kabelbaan die je naar het historische centrum van Taormina brengt. De shuttleservice rijdt je naar het nabijgelegen Ipanema Beach Club, waar je gebruik kunt maken van het zwembad. De kamers zijn verzorgd, het eten is goed en het privéstrand van de Ipanema Beach Club is een prima plek om lekker te relaxen. Wat wil je nog meer?!
Ligging: Villa Bianca in Taormina Mazzaro

Villa Bianca heeft een centrale ligging ten opzichte van de kabelbaan (ca. 100 m), het strand (ca. 100 meter en te bereiken via trappen) en verschillende restaurantjes en winkeltjes. Het openbaar vervoer tref je op ca. 50 meter.

Faciliteiten: Villa Bianca

Villa Bianca telt 87 kamers, verdeeld over meerdere gebouwen die op verschillende hoogtes op de heuvel liggen. Bij binnenkomst in het hoofdgebouw vindt u de lounge, lift en receptie.
Geniet van het heerlijke eten in het restaurant met uitzicht op zee. Neem ook eens een verkoelend drankje bij de bar met zonneterras. Villa Bianca heeft een “Ipanema beach club” tegen betaling. Deze club ligt op ongeveer 2 km afstand van Villa Bianca. In de prijs inbegrepen zijn de ligbedjes en parasols bij privestrand of zwembad en de shuttlebus. Prijs ca 12.50 euro per persoon. Verder heeft het hotel Ipanema, gelegen op ongeveer 200 meter van hotel Villa Bianca, een zwembadje met maar een heel klein aantal ligbedden en daar mogen de gasten gratis gebruik van maken. Villa Bianca beschikt over gratis wifi in de publieke ruimtes.

Hotelkamer: Villa Bianca

Je standaardkamer (1-3 personen) in Villa Bianca is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (mei – september), telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis) en de meeste kamers hebben een balkon of terras. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn. Tegen een meerprijs verblijf je in een standaardkamer met zeezicht (max. 2 volw. + 2 kind.)

Verzorging Zomer : Villa Bianca

Je verblijft in Villa Bianca op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs is Halfpension (ontbijt en diner) ook mogelijk.

Belangrijke informatie

    Er is geen reisleiding aanwezig. Je ontvangt een aantal dagen voor vertrek een mail met daarin alle relevante informatie


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook