Hilton Garden Inn Milan North

  1. Italië
  2. Lombardije
  3. Milaan
  • Hilton Garden Inn Milan North
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Milaan, de dichtstbijzijnde luchthaven is Mailand - Linate (LIN). Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 193. Het hotel biedt een roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel

Over Hilton Garden Inn Milan North

Ligging

Dit hotel ligt in Milaan, de dichtstbijzijnde luchthaven is Mailand - Linate (LIN).

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 193. Het hotel biedt een roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Wi-Fi is aanwezig. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Tot de faciliteiten van de kamers behoort een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Een telefoon, een flatscreen-tv en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche, vinden de gasten een föhn. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook