Best Western Hotel City

  1. Italië
  2. Lombardije
  3. Milaan
  • Best Western Hotel City
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Milaan, de dichtstbijzijnde luchthaven is Mailand - Linate (LIN). Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 60. Het hotel biedt een kluis, een roomservice, een wasservice en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning.

Over Best Western Hotel City

Ligging

Dit hotel ligt in Milaan, de dichtstbijzijnde luchthaven is Mailand - Linate (LIN).

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 60. Het hotel biedt een kluis, een roomservice, een wasservice en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over gezins en niet-rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een eetzaal voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook