Deva

  1. Italië
  2. Italiaanse Meren
  3. Riva del Garda

Ligging Dit hotel ligt in Riva del Garda, de dichtstbijzijnde luchthaven is Verona (VRN). Hotelfaciliteiten Dit hotel met een receptie beschikt over 20. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Waardevolle spullen kunnen veil

Over Deva

Ligging

Dit hotel ligt in Riva del Garda, de dichtstbijzijnde luchthaven is Verona (VRN).

Hotelfaciliteiten

Dit hotel met een receptie beschikt over 20. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Het hotel biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Anderen bekeken ook