Hilton Dublin

  1. Ierland
  2. regio Dublin
  3. Dublin
  • Hilton Dublin
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Dublin, de dichtstbijzijnde luchthaven is Dublin (DUB). Hotelfaciliteiten In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 193. Het hotel biedt een kluis, een roomservice en een conferentieruimte. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers

Over Hilton Dublin

Ligging

Dit hotel ligt in Dublin, de dichtstbijzijnde luchthaven is Dublin (DUB).

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een lift en een receptie zijn 193. Het hotel biedt een kluis, een roomservice en een conferentieruimte. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien is er een minibar aanwezig. Een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat behoren eveneens tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over gezins en 188 niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook