Best Western Mornington Hotel Hyde Park

  1. Groot-Brittannië
  2. regio London
  3. Londen
  • Best Western Mornington Hotel Hyde Park
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Londen. Hotelfaciliteiten De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 70. Het verblijf biedt een roomservice en een conferentieruimte. Wi-Fi is aanwezig. Kamers In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een thee-/koffiezetapparaat, een strijkset, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). Het hotel b

Over Best Western Mornington Hotel Hyde Park

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het centrum van Londen.

Hotelfaciliteiten

De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 70. Het verblijf biedt een roomservice en een conferentieruimte. Wi-Fi is aanwezig.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een thee-/koffiezetapparaat, een strijkset, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook