Anastasia’s House

Anastasia’s House heeft een rustige ligging, maar ligt vlak bij het strand en het gezellige en kleine centrum van Agios Sostis. Dit kleinschalige complex beschikt over een heerlijk zwembad met zonneterras en nette en eenvoudige studio’s. Vanuit het gastvrije Anastasia’s House kun je lopend of met een huurauto de omgeving gemakkelijk verkennen. Wat een fijne plek is dit. Wordt dit jouw uitvalsbasis

Over Anastasia’s House

Anastasia’s House heeft een rustige ligging, maar ligt vlak bij het strand en het gezellige en kleine centrum van Agios Sostis. Dit kleinschalige complex beschikt over een heerlijk zwembad met zonneterras en nette en eenvoudige studio’s. Vanuit het gastvrije Anastasia’s House kun je lopend of met een huurauto de omgeving gemakkelijk verkennen. Wat een fijne plek is dit. Wordt dit jouw uitvalsbasis voor je volgende vakantie?
Anastasia’s House heeft een rustige ligging, maar ligt vlak bij het strand en het gezellige en kleine centrum van Agios Sostis. Dit kleinschalige complex beschikt over een heerlijk zwembad met zonneterras en nette en eenvoudige studio’s. Vanuit het gastvrije Anastasia’s House kun je lopend of met een huurauto de omgeving gemakkelijk verkennen. Wat een fijne plek is dit. Wordt dit jouw uitvalsbasis voor je volgende vakantie?Ligging: Anastasia’s House in Agios Sostis

Anastasia’s House ligt op ongeveer 150 meter van het openbare strand en op circa 300 meter van het kleine maar gezellige centrum van Agios Sostis. Op loopafstand vind je winkeltjes, restaurantjes en bars. Laganas ligt op ongeveer 1 kilometer. Het centrum van Zakynthos-Stad vind je op ongeveer 12 kilometer.

Faciliteiten: Anastasia’s House

Het kleinschalige Anastasia’s House telt 8 studio’s verdeeld over één gebouw met 2 verdiepingen. Er is geen receptie en er zijn geen liften. Je maaltijden kun je zelf bereiden in je studio, maar op loopafstand vind je diverse restaurantjes. In de tuin ligt een heerlijk zwembad met kindergedeelte en een zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Verder biedt Anastasia’s House gratis wifi in de openbare ruimtes.

Studio:

De studio’s (1-3 personen, ca. 22 m²) in Anastasia’s House zijn eenvoudig maar netjes en beschikken over airconditioning (tegen betaling), televisie, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een kitchenette met koelkast, koffie-/theefaciliteiten en 2-pits kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Alle studio’s beschikken over een balkon met zitje.

Verzorging Zomer : Anastasia’s House

Je verblijft in Anastasia’s House op basis van Logies.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook