Green Hill Studios & Appartments

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Kokkari
  • Green Hill Studios & Appartments
  • Green Hill
  • Green Hill
  • Green Hill
  • Green Hill
  • 12 foto's

Het kleinschalige Green Hill ligt in Kokkari met smalle straatjes, witte huisjes, kleurrijke vissersbootjes en talloze tavernes met terrasjes. Je wordt bij aankomst ontvangen door de vriendelijke eigenaren en naar je studio gebracht. Green Hill is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de omgeving, de rest van het mooie Samos te ontdekken of heerlijk in Griekse sferen te genieten van ee

Over Green Hill Studios & Appartments

Het kleinschalige Green Hill ligt in Kokkari met smalle straatjes, witte huisjes, kleurrijke vissersbootjes en talloze tavernes met terrasjes. Je wordt bij aankomst ontvangen door de vriendelijke eigenaren en naar je studio gebracht. Green Hill is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de omgeving, de rest van het mooie Samos te ontdekken of heerlijk in Griekse sferen te genieten van een flinke dosis zonnestralen zonder veel te doen. Wordt dit jouw volgende vakantieverblijf?

Ligging: Green Hill in Kokkari

Green Hill ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op een heuvel en op ongeveer 400 meter van het openbare kiezelstrand en het gezellige centrum van Kokkari. In het centrum van Kokkari vind je tal van winkeltjes, restaurantjes, bars en een bushalte. Samos-Stad ligt op circa 10 kilometer.

Faciliteiten: Green Hill

Green Hill telt 11 studio’s/appartementen verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig, er is wel een bagageruimte. Bij aankomst wordt je welkom geheten door de vriendelijke eigenaren.
Het complex heeft geen restaurant of bar, maar op loopafstand vind je genoeg restaurantjes en bars. Het strand is ook met een paar minuten te bereiken, hier kun je een heerlijk verkoelende duik in zee nemen.
Verder kun je in Green Hill gratis gebruikmaken van wifi.

Let op: vanwege de ligging en de niveauverschillen is deze accommodatie niet geschikt voor mindervaliden.

Studio:

De studio (1-2 personen ca. 20 m²) in Green Hill is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een balkon of terras met zitje en een kitchenette met koelkast, 2-pits kookplaat en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Babybedjes zijn op aanvraag bij boeking.

Verzorging Zomer : Green Hill

Je verblijft in Green Hill op basis van Logies.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook