Blue Sea

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Kokkari
  • Blue Sea
  • Blue Sea
  • Blue Sea
  • Blue Sea
  • Blue Sea
  • 22 foto's

Het kleinschalige Blue Sea hotel is gelegen in het gemoedelijke en typisch Griekse Kokkari en op steenworp afstand van het strand. In het hotel kun je genieten van een heerlijk buitenzwembad met zonneterras, een gezellige poolbar en een café waar je onder andere kunt ontbijten. Vanuit Blue Sea Hotel kun je heerlijk slenteren langs de levendige boulevard met tal van restaurantjes en tavernes. Huur

Over Blue Sea

Het kleinschalige Blue Sea hotel is gelegen in het gemoedelijke en typisch Griekse Kokkari en op steenworp afstand van het strand. In het hotel kun je genieten van een heerlijk buitenzwembad met zonneterras, een gezellige poolbar en een café waar je onder andere kunt ontbijten. Vanuit Blue Sea Hotel kun je heerlijk slenteren langs de levendige boulevard met tal van restaurantjes en tavernes. Huur een scooter of een auto en ontdek de prachtige omgeving van Samos. Een vakantie in Blue Sea hotel is een feestje.

Ligging: Blue Sea in Kokkari

Het openbare strand Ammos Beach ligt op ongeveer 20 meter en het centrum van Kokkari ligt op circa 300 meter. In de directe omgeving vind je tal van restaurantjes, bars, winkeltjes en een bushalte. Op zo’n 250 meter van Blue Sea hotel heb je de mogelijkheid om te windsurfen. Het centrum van Samos-Stad ligt op ongeveer 9 kilometer.

Faciliteiten: Blue Sea

Het kleinschalige Blue Sea hotel telt 15 kamers verdeeld over twee gebouwen met 2 verdiepingen. Er is een lobby met receptie en er zijn geen liften aanwezig. Wel is er een bagageruimte.
In het café kun je elke ochtend terecht voor een ontbijt, maar je kunt hier ook een snack, een lichte maaltijd of een drankje bestellen. Ook zijn er drankjes te verkrijgen bij de poolbar.
Je kunt verkoeling vinden in het buitenzwembad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols.
In de openbare ruimtes van Blue Sea kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer/studio/2-kamerappartement:

De standaardkamer (1-2 personen, ca. 15 m²) in Blue Sea hotel is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (tegen betaling), satelliettelevisie, kluisje (gratis), koelkastje, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De studio (1-3 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter ruimer (ca. 20-25 m²) met een kitchenette, koffie-/theezetfaciliteiten en 2-pits kookplaat.

Het 2-kamerappartement (1-4 personen, ca. 25 m²) heeft een aparte slaapkamer, een kitchenette met 2-pitsfornuis, airconditioning tegen betaling, een badkamer met bad/douche en terras of balkon met zitje.

Verzorging Zomer : Blue Sea

Gasten die kiezen voor een studio, verblijven op basis van Logies. Tegen een meerprijs is Logies & Ontbijt boekbaar.

Kies je voor een standaardkamer? Dan verblijf je op basis van Logies & Ontbijt.


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook