Sissi Bay Hotel & Spa

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Sissi
  • Sissi Bay Hotel & Spa
  • Sissi Bay Resort
  • Sissi Bay Resort
  • Sissi Bay Resort
  • Sissi Bay Resort
  • 21 foto's

Sissi Bay Resort is een mooi, familie gerund hotel op Kreta dat bekend staat om haar gastvrijheid en vriendelijke sfeer. Dankzij de ligging in het sfeervolle vissersdorpje Sissi en goede faciliteiten is het een geliefd onderkomen voor koppels.

Over Sissi Bay Hotel & Spa

Sissi Bay Resort is een mooi, familie gerund hotel op Kreta dat bekend staat om haar gastvrijheid en vriendelijke sfeer. Dankzij de ligging in het sfeervolle vissersdorpje Sissi en goede faciliteiten is het een geliefd onderkomen voor koppels.
Ligging: Sissi Bay Resort in Sissi

Sissi Bay Resort in Sissi ligt direct aan de kust en ca. 300 m van het strand. Het centrum van Sissi ligt op ongeveer 200 m afstand. Er is een bushalte op ca. 50 m afstand. Malia is ca 7 km verwijderd van Sissi Bay Resort. Het hotel verzorgt regelmatig (op aanvraag) een gratis shuttleservice naar het strand.

Faciliteiten: Sissi Bay Resort

Sissi Bay Resort is een sfeervol complex en beschikt over een 24-uursreceptie en een lobby. Verder biedt het complex een buffetrestaurant, een à-la-carterestaurant, een pool-/snackbar en sisha bar. In de tuin vind een grote zonneweide met 2 zwembaden, waaronder een relax bad (met halfzout water). Alle zwembaden worden omgeven door ligbedden en parasols. Badhanddoekenservice is gratis. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Tevens biedt Sissy Bay Resort rondom het zwembad en in de kamers gratis wifi aan. Roomservice is beschikbaar tegen betaling.

Hotelkamer:

De standaardkamers met landzicht van Sissi Bay Resort zijn zeer comfortabel en mooi ingericht. Alle kamers beschikken over een balkon of terras met zitje, badkamer met bad of douche, toilet en föhn, een koelkastje, gratis airconditioning, satelliettelevisie en een gratis kluisje. Badjassen, premium Vegan badproducten, koffie- en theefaciliteiten met dagelijkse navulling, Nespresso-apparaat met dagelijkse pods, fles water met dagelijkse navulling, 43 inch LCD-tv, strand-/zwembadhanddoeken worden gratis verstrekt in alle kamertypes.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met landzicht of zeezicht (2-3 personen) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer (3-4 personen) boeken, deze kamer bestaat uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

In Sissi Bay Resort is genoeg te beleven! Er zijn dagelijks gratis yoga- en fitnesssessies en ook jazz- en pianoavonden. Massages, schoonheidsbehandelingen en watersporten aan het strand zijn beschikbaar tegen betaling.

Verzorging Zomer : Sissi Bay Resort

Je verblijft in Sissi Bay Resort op basis van Halfpension (ontbijt en diner).
Vroeg ontbijt (07.00-07.30), ontbijt (07.30-10.30) en diner (19.00-21.30) zijn in buffetvorm. Tegen betaling: snacks (10.00-17.30) Sushibar (12.00 - 17.30), Sisha (11.00 - 23.00), Roomservice en drankjes (10.00- 22.00).


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook