Diogenis Blue Palace Hotel

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Gouves
  • Diogenis Blue Palace Hotel
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich in Gouves. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het hotel kunnen van een kluis en een medische dienst gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van he

Over Diogenis Blue Palace Hotel

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Gouves.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het hotel kunnen van een kluis en een medische dienst gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Tot de extraatjes van de kamers behoort een mini-koelkast. Een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer vinden de gasten een douche. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en recreactieopties. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Tegen betaling kunnen de gasten van biljart gebruikmaken. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten all-inclusive boeken. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook