Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille
  • 1 foto's

Ligging Dit stadshotel ligt in een ideale omgeving voor zakenreizigers en bevindt zich direct in het centrum van Parijs. Hotelfaciliteiten Het hotel met een lift beschikt over 128. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een oppasservice, roomservice, een wasservice, een conferentieruimte

Over Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille

Ligging

Dit stadshotel ligt in een ideale omgeving voor zakenreizigers en bevindt zich direct in het centrum van Parijs.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift beschikt over 128. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een oppasservice, roomservice, een wasservice, een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook winkels. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De meeste kamers hebben een balkon. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Het verblijf beschikt over 124 niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een disco en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook