Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé
  • 9 foto's

Ligging Het hotel bevindt zich in een kleine straat op de Montmartre-heuvel, tussen het kerkhof Montmartre, Place du Tertre en de beroemde kerk Sacré Cœur en in de buurt van metrostation "Abesses" (lijn 12). Hotelfaciliteiten Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 5 verdiepingen met een lift en 46 niet-rokers welkom. De receptie is 24 uur per dag geopend. De kluis bewaart waardevolle spul

Over Best Western Plus Hôtel Littéraire Marcel Aymé

Ligging

Het hotel bevindt zich in een kleine straat op de Montmartre-heuvel, tussen het kerkhof Montmartre, Place du Tertre en de beroemde kerk Sacré Cœur en in de buurt van metrostation "Abesses" (lijn 12).

Hotelfaciliteiten

Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 5 verdiepingen met een lift en 46 niet-rokers welkom. De receptie is 24 uur per dag geopend. De kluis bewaart waardevolle spullen van de gasten. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar.

Kamers

In de kamers is een individueel regelbare verwarming voorhanden. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst en Wi-Fi. In de badkamer, voorzien van een douche en een bad, zijn een föhn en badjassen aanwezig. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een restaurant en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook