Best Western Hôtel Aurore

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Best Western Hôtel Aurore
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt direct in het centrum van Parijs. Hotelfaciliteiten 28 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over een roomservice voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Kamers Airconditioning in de kamers zorgt voor een aan

Over Best Western Hôtel Aurore

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Parijs.

Hotelfaciliteiten

28 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Het verblijf beschikt over een roomservice voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook