Three Corners Ocean View

  • Three Corners Ocean View
  • Three Corners Ocean View
  • Three Corners Ocean View
  • Three Corners Ocean View
  • Three Corners Ocean View
  • 23 foto's

Three Corners Ocean View is een zeer verzorgd en geliefd hotel van de bekende Three Corners keten.

Over Three Corners Ocean View

Three Corners Ocean View is een zeer verzorgd en geliefd hotel van de bekende Three Corners keten.
Ligging: Three Corners Ocean View in El Gouna

Het hotel ligt in de jachthaven Abu Tig. In de directe omgeving zijn winkeltjes, restaurants en terrasjes. Het centrum ligt op ca. 1 km. Het hotel heeft een privé strand dat te bereiken is met een gratis shuttlebus (meerdere keren in de ochtend en middag).

Faciliteiten: Three Corners Ocean View

Three Corners Ocean View beschikt in totaal over 157 kamers verdeeld over een hoofdgebouw met 3 verdiepingen. Er is een 24-uursreceptie, een lobby en er zijn 3 liften. In de tuin ligt het zwembad (verwarmd in de winter). Rondom de zwembad en op het zonnedek zijn er ligbedden en parasols aanwezig. Op het privé strand staan ook ligbedden en parasols. Er is een gratis badhanddoekenservice aanwezig. Er zijn 2 restaurants, een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant, en verschillende bars. Verder biedt Three Corners Ocean View een wasservice, winkeltjes, kapsalon en roomservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. De minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Three Corners Ocean View zijn voorzien van televisie, airconditioning, telefoon, kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een minibar (tegen betaling). Badkamer met douche, toilet en föhn. Niet alle kamers hebben een balkon.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) reserveren.

Sport & Ontspanning:

Tafeltennis, darts, boccia, aerobics en een fitnessruimte. Verder biedt Three Corners Ocean View je tegen betaling een Spa Center met sauna, bubbelbad, massages en schoonheidsbehandelingen. Een aantal dagen per week wordt er een animatieprogramma aangeboden.

Verzorging Winter en Zomer : Three Corners Ocean View

Je verblijft in Three Corners Ocean View op basis of All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 10.00 en 00.00 uur. All Inclusive ook geldig is op het privé strand in de beach bar (m.u.v. alcoholische drankjes en van 10.00-17.00). Tegen betaling: het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen, roomservice en import drankjes.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook