InterCityHotel Leipzig

  1. Duitsland
  2. Saksen
  3. Leipzig
  • InterCityHotel Leipzig
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt direct in het centrum van Leipzig. Hotelfaciliteiten In dit hotel met een lift en een receptie zijn 166. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaa

Over InterCityHotel Leipzig

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Leipzig.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 166. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Om te parkeren staat een garage ter beschikking.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Daarnaast is er een kluis en tegen betaling een minibar voorhanden. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het hotel beschikt over gezins, niet-rokers en een rokers. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook