Dorint Hotel Leipzig

  1. Duitsland
  2. Saksen
  3. Leipzig
  • Dorint Hotel Leipzig
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Leipzig. Hotelfaciliteiten Het verblijf met een lift beschikt over 174. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, een wasservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Via Wi-Fi hebben de gasten toe

Over Dorint Hotel Leipzig

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Leipzig.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 174. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een kluis, een wasservice en een conferentieruimte – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Om te parkeren hebben de gasten de beschikking over een garage en een parkeerplaats.

Kamers

Een verwarming in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Daarnaast is er een bureau en tegen betaling een minibar voorhanden. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. De badkamers beschikken over een douche, een bad en een bubbelbad. Als extra comfort vinden de gasten hier een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

In het hotel hebben de gasten de mogelijkheid hun vrije tijd sportief of juist ontspannen in te vullen. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust (kosteloos). Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, een spa en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een niet-rokers restaurant, een eetzaal, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook