Sunscape Bávaro Beach Punta Cana

  1. Dominicaanse Republiek
  2. Oostkust
  3. Playa Bavaro
  • Sunscape Bávaro Beach Punta Cana
  • 13 foto's

Het strandhotel en resort ligt op 20 kilometer van de luchthaven Punta Cana, 110 kilometer van de luchthaven La Romana en 190 kilometer van de luchthaven Las Americas.

Over Sunscape Bávaro Beach Punta Cana

Ligging

Het strandhotel en resort ligt op 20 kilometer van de luchthaven Punta Cana, 110 kilometer van de luchthaven La Romana en 190 kilometer van de luchthaven Las Americas.

Eten en drinken

Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Gastvrijheid en een gezellige ambiance wacht op de gasten in 9 niet-rokersrestaurants. Het resort biedt volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. De gasten maken bij het ontbijt, het middag- en avondeten gebruik van het buffet of kiezen naar wens gerechten van de menukaart (als diner). Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Een bijzondere attractie is live cooking. Het resort beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Sport/entertainment

Energieke verfrissing beloven 3 buitenbaden. Bovendien is er een pierenbadje. Een bubbelbad ontspant de spieren en een zwembadbar/snackbar zorgt voor versterking tussendoor. Op het zonneterras nodigen ligstoelen onder parasols tot ontspanning uit. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals tennis, jeu de boules, beachvolleybal, volleybal, basketbal, midgetgolf, golfen, boogschieten, vissen en paardrijden. De gasten van het complex krijgen een uitgebreid watersportprogramma aangeboden waaronder windsurfen, kanovaren, zeilen, catamaranzeilen, kajakken, snorkelen en aquafitness en tegen betaling bananenboot varen en duiken. Het resort heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts en aerobics. Het verblijf beschikt over een wellnessgedeelte met een spa, een schoonheidssalon, hydrotherapiebehandelingen en thalassobehandelingen en ook - tegen een extra toeslag - een sauna, een stoombad en massagebehandelingen. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een animatieprogramma, een miniclub, een disco, een casino en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook