Hotel Izola Paradise

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Sunny beach
  • Hotel Izola Paradise
  • Izola Paradise
  • Izola Paradise
  • Izola Paradise
  • Izola Paradise
  • 21 foto's

Izola Paradise is centraal gelegen aan de Zwarte Zee, in de populaire en kleurrijke badplaats Sunny Beach, dat bekend staat vanwege de lage prijzen voor consumpties, activiteiten en nog veel meer! Heerlijk ontspannen of juist de drukte opzoeken? Izola Paradise is een absolute aanrader!

Over Hotel Izola Paradise

Izola Paradise is centraal gelegen aan de Zwarte Zee, in de populaire en kleurrijke badplaats Sunny Beach, dat bekend staat vanwege de lage prijzen voor consumpties, activiteiten en nog veel meer! Heerlijk ontspannen of juist de drukte opzoeken? Izola Paradise is een absolute aanrader!
Ligging:
Het Izola Paradise is rustig gelegen in Sunny Beach op ca. 150 meter van het centrum. Het strand bevindt zich op ca. 400 meter afstand, het Action Aqua Park op ca. 100 meter. Het plaatsje Nessebar vindt u op ca. 5 kilometer.

Faciliteiten:
Izola Paradise is een prima 4-sterren hotel en telt 236 kamers verdeeld over 6 verdiepingen. Eind 2012 is Izola Paradise volledig gerenoveerd. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Izola Paradise comfortabele faciliteiten aan voor een paradijselijk verblijf, zoals een 24-uurs receptie met huurkluisjes, liften, lobby met zitjes, een buffetrestaurant en een lobby- en poolbar. In de tuin vindt u het grote zwembad met apart kinderbad. Hier staan ligbedden en parasols gratis voor u klaar. Voor de kinderen is er een speeltuin. Verder biedt het hotel u tegen betaling een doktersservice, een internetcafé, kapsalon en een winkeltje. Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (tegen betaling).

Uw hotelkamer:
De mooie standaardkamers zijn geschikt voor 1-3 personen en zijn voorzien van airconditioning, satelliet televisie, telefoon, koelkastje en balkon met zitje. Badkamer met douche, toilet en föhn. U kunt ook een standaard kamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen en 1 kind reserveren, deze kamer is ruimer. Familiekamers zijn geschikt voor 2-4 personen en bestaan uit 2 aparte ruimtes. Voor een babybedje wordt een vergoeding gevraagd.

Sport & Ontspanning:
U kunt in Izola Paradise gratis gebruik maken van fitness en tafeltennis. Biljart tegen betaling. Ontspannen kunt u in het Spa center met sauna, jacuzzi, stoombad, massages en behandelingen (allen tegen betaling).

Verzorging:
U verblijft in Izola Paradise op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.30) en diner (18.00-21.00), alle in buffetvorm. Tevens inclusief koffie, thee met koekjes, snacks (15.00-17.00), ijsjes (10.00-17.00) en alle lokale (alcoholische) drankjes tussen 11.00-23.00 uur. Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook