Villa List

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Sozopol
  • Villa List
  • Villa List
  • Villa List
  • Villa List
  • Villa List
  • 28 foto's

Het schitterende en comfortabele 4-sterren Villa List is gelegen in de romantische vissersstad Sozopol, vrijwel direct aan het strand en op slecht 5 minuten loopafstand van de oude binnenstad. Kom volledig tot rust in Villa List!

Over Villa List

Het schitterende en comfortabele 4-sterren Villa List is gelegen in de romantische vissersstad Sozopol, vrijwel direct aan het strand en op slecht 5 minuten loopafstand van de oude binnenstad. Kom volledig tot rust in Villa List!

Ligging: Villa List in Sozopol

Villa List is gelegen op ca. 10 meter van het openbare strand van Sozopol. De oude binnenstad van Sozopol bevindt zich op ca. 300 meter afstand; het nieuwe gedeelte op ca. 50 meter. In de directe omgeving vind je diverse winkeltjes, restaurants en bars. Bushalte op ca. 100 meter.

Faciliteiten: Villa List

Het 4-sterren Villa List telt 160 kamers, onderverdeeld in 4 gebouwen met maximaal 8 verdiepingen en biedt een 24-uursreceptie met kluisverhuur, lobby met zitjes en in elk gebouw is een lift aanwezig.
Bulgaarse- en internationale gerechten worden geserveerd in het hoofdrestaurant en drankjes en snacks zijn verkrijgbaar in de lobby bar en de pool bar.
Rondom het heerlijke zwembad en kinderbad staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg). Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.
Verder beschikt Villa List over een wasservice, een kapsalon en roomservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (max. 2 volw. + 1 kind) in Villa List beschikken over airconditioning, televisie, telefoon, minibar (tegen betaling), een kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een balkon met zitje. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

De voordeelkamer (2-3 personen) kan qua grootte, ligging, uitzicht en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Tegen meerprijs zijn er standaardkamers met zeezicht (max. 2 volw. + 1 kind).

Je kunt ook kiezen voor een deluxe kamer (2-4 pers.), deze kamer is ruimer dan de standaardkamer en de badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Tegen een meerprijs kun je een deluxe kamer met zeezicht (2-4 pers.) boeken.

Sport & Ontspanning:

Voor de actieveling is er een fitnesscenter en een binnenbad (gratis). In het Spa Center van Villa List kun je gebruikmaken van het bubbelbad of boek een massage of schoonheidsbehandeling (alle tegen betaling).

Verzorging Zomer : Villa List

Je verblijft in Villa List op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs is verblijf op basis van Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) mogelijk. Ontbijt in buffetvorm lunch en diner in buffetvorm of een vast menu.

Bijzonderheden:

Vanwege de ligging van deze accommodatie, kan het voorkomen dat de lokale reisleiding deze accommodatie niet standaard bezoekt. Uiteraard is hij/zij wel telefonisch bereikbaar.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook