Sol Marina Palace

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Zuid (Bourgas)
  3. Nessebar
  • Sol Marina Palace
  • Sol Marina Palace
  • Sol Marina Palace
  • Sol Marina Palace
  • Sol Marina Palace
  • 28 foto's

Het 4-sterren hotel, Sol Marina Palace is een uitstekende plek voor een onvergetelijke zomervakantie in Bulgarije. Op het dak van het hotel ligt het zwembad en kun je genieten van het prachtige panorama uitzicht!

Over Sol Marina Palace

Het 4-sterren hotel, Sol Marina Palace is een uitstekende plek voor een onvergetelijke zomervakantie in Bulgarije. Op het dak van het hotel ligt het zwembad en kun je genieten van het prachtige panorama uitzicht!

Ligging: Sol Marina Palace in Nessebar

Sol Marina Palace ligt tussen het oude en nieuwe gedeelte van Nessebar. De ligging is ideaal; gelegen in een rustig gebied, met het bruisende centrum van Nessebar op 500 meter en het strand op 300 meter afstand. In de directe omgeving vind je gezellige restaurantjes, winkeltjes en barretjes. Op slechts 50 meter afstand tref je een bushalte.

Faciliteiten: Sol Marina Palace

Sol Marina Palace is een Only Adult hotel, de minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het hotel beschikt over 128 prachtige kamers, een 24-uursreceptie met lobby en zitjes en 3 liften. In het buffetrestaurant kun je heerlijk genieten van de door de koks bereide maaltijden. Je hebt de mogelijkheid om je maaltijden binnen en buiten te nuttigen. Bij een verblijf van minimaal 5 nachten kun je 1 maal dineren in het à-la-caretrestaurants (vooraf reserveren). Verder biedt Sol Marina Palace 2 leuke bars, één daarvan is het Sky bar met een prachtig panoramisch uitzicht. Op het dak van het resort bevindt zich een zwembad en een zonneterras met ligbedden en matrasjes. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Tevens biedt Sol Marina Palace tegen betaling een wasservice en een doktersservice (op aanvraag). Een auto kun je tegen betaling parkeren op een privéterrein. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Sol Marina Palace zijn netjes ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, minibar (op aanvraag), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis) en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet en föhn.

De voordeelkamer (2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met uitzicht op straat.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in Sol Marina Palace gratis gebruikmaken van tafeltennis, tafelvoetbal, biljart en de fitnessruimte. In het hoogseizoen wordt er een beperkt animatieprogramma aangeboden. Daarnaast kun je tegen betaling genieten van massages, de sauna en de hamam.

Verzorging Zomer: Sol Marina Palace

Je verblijft in Sol Marina Palace op basis van All Inclusive; ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-12.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00) alle in buffervorm. Snacks (14.30-18.30), koffie/thee & koekjes (10.30-23.00) en ijs (10.30-23.00). Bij een verblijf van minimaal 5 nachten kun je 1 maal dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes van 08.30 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alles na 00.00 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook