Hotel Indigo Brussels - City

  1. België
  2. regio Brussel
  3. Brussel
  • Hotel Indigo Brussels - City
  • 4 foto's

Ligging Dit hotel is uitstekend gelegen in de stad Brussel, naast het metrostation Rogier. In de omgeving van het hotel bevinden zich de zaken- en regeringswijk. Hotelfaciliteiten De gasten kunnen zich in 287 en 116 tweepersoons heerlijk op hun gemak voelen. De gasten worden in de ontvangsthal hartelijk welkom geheten. De gasten van het hotel kunnen van roomservice, een conferentieruimte en een bu

Over Hotel Indigo Brussels - City

Ligging

Dit hotel is uitstekend gelegen in de stad Brussel, naast het metrostation Rogier. In de omgeving van het hotel bevinden zich de zaken- en regeringswijk.

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen zich in 287 en 116 tweepersoons heerlijk op hun gemak voelen. De gasten worden in de ontvangsthal hartelijk welkom geheten. De gasten van het hotel kunnen van roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Bovendien zijn een internettoegang en een telefoon met directe buitenlijn beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het verblijf beschikt over 284 niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, een sauna en een stoombad zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook