Courtyard Brussels

  1. België
  2. regio Brussel
  3. Brussel
  • Courtyard Brussels
  • 2 foto's

Ligging Dit hotel ligt in een buitenwijk van Brussel op slechts korte afstand rijden van het centrum. Het treinstation ligt op slechts 1 kilometer afstand. Hotelfaciliteiten Het hotel met een lift en een 24-uurs receptie beschikt over 191. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een roomservice, een conferentieruimte en

Over Courtyard Brussels

Ligging

Dit hotel ligt in een buitenwijk van Brussel op slechts korte afstand rijden van het centrum. Het treinstation ligt op slechts 1 kilometer afstand.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift en een 24-uurs receptie beschikt over 191. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kluis, een roomservice, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook